Riepel 16, 8602 DD, Sneek         06-14518264        harry@strakschilderwerk.nl

Over ons

Over ons

Schildersbedrijf Harry Wijnja is al ruim 8 jaar uw vertrouwde adres voor alle soorten schilderwerk, kleuradviezen en behangwerk.

Zo’n 33 jaar geleden zette Harry Wijnja zijn eerste stappen in het schildersvak. Al drie generaties lang word het vak van vader op zoon doorgegeven. Dat betekent dat u schilderwerk kunt verwachten waar kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop staan. Ouderwets schilderwerk met passie zoals ik het zelf omschrijf. Ik ben in het bezit van vakdiploma's (en ik heb MEAO en HAVO diploma) en ik ben op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen

Ik zorg ervoor dat uw bezit goed wordt beschermd en verfraaid. Dat betekent dat wij altijd grondig te werk gaan en dat er altijd voldoende laagdikte word opgebracht. Ik werk alleen maar met topproducten waaronder Sikkens. Deze producten hebben zulke goede eigenschappen dat ik met een gerust hart garantie kan geven op mijn schilderwerk. Ik sta voor wat ik lever.

Sinds 2005 zijn wij lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Deze organisatie (en wij dus ook) werkt met klanttevredenheids onderzoeken.

Niet voor niets adviseert zelfs de Consumentenbond u in zee te gaan met een Erkend Betere Schilder!
Consumentenbond: ‘Kiest u voor zekerheid, kies een Betere Schilder’

Strak Schilderwerk

Riepel 16
8602 DD Sneek
The Netherlands

Telefoon

T: 06-14518264.

Email

Info: harry@strakschilderwerk.nl